Zelenina a ovoce - Ilustrace do kuchyně

Zdravím vás u dnešního článku!

Vždycky jsem měla sen živit se jako ilustrátor. A nezáleželo mi na tom, jestli budu ilustrovat dětské knížky nebo navrhovat vzor látky na kuchyňské zástěry. Malování a kreslení mě vždycky hrozně bavilo a baví!

A tak jsem se hned po státnicích pustila do kreslení a malovaní na nastřádané tvrdé čtvrtky, které kvůli biochemii musely na dlouhý čas odpočívat v šuplíku. Vzniklo a stále vzniká z toho spoustu nepovedených i povedených kousků, které rozdávám a rozesílám. Navíc objevuji nové techniky a možnosti s mým grafickým tabletem a převádím jednoduché ilustrace na kvalitní grafiku.

Stejně jako s recepty na dobrá jídla, i obrázky mi přijde škoda jednoduše schovat do skicáku. Zaslouží si někde viset! A proto mě napadlo jich pár vytisknout a založit si malý obchůdek na Fler.cz, kde si může každý jednu z mála kopií objednat. Na výběr jsou tu mé grafické ilustrace ve formátech A4 i A3. Určitě se mrkněte: TADY.

>> ODKAZ <<

"Zelenina" je moje flér-prvotina. Je zde k zakoupení ve formátu A4 vytisklá na kvalitní lesklé čtvrtce.

>> ODKAZ <<


Jestli mě chcete podpořit a sebe potěšit, určitě si jeden výtisk objednejte. Moc bych si přála, aby se Vám moje kresby líbily stejně jako recepty.

Napište mi, co si o nich myslíte a zda byste měli zájem mít je třeba doma nad jídelním stolem?

Mějte se krásně!
Děkuji za podporu a krásné komentáře, Vaše Štěpánka.

2 komentáře:

  1. To je zajímavý nápad, jsi skvělá, že ses do toho pustila! :) jinak tvé obrázky u článků obdivuju delší dobu, krásné jsou :) Do obchůdku kouknu :) Ale já jsem spíše na ty chňapky a zástěry do kuchyně, než na obrazy, ale třeba se to změní :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat

Mnohokrát děkuji za každý Váš komentář. ♥ Mějte se krásně!

Follow

❤️ Čtenáři blogu: