Má malá odmlka

Moji nejmilejší čtenáři!
Omlouvám se, že již nepřidávám příspěvky tak často, jako dříve. Může za to nával učení, povinností a taky má malá lenost. Jak jsem se již několikrát zmiňovala, letos jsem v maturitním ročníku (Achjo.).
Před čtrnácti dny jsem měla maturitní ples, kde jsem byla pověřena příhodně - cateringem! Téma plesu bylo "Halloween" a ač jsem se ho bála, společně jsme vykouzlili snad nejhezčí občerstvení v historii! Bohužel, nemám dostatek fotografií, ale pokusím se je zpětně získat od jiných... :)




Každopádně! Ples byl úžasný (těšte se na ten svůj!), další "starost" mám z krku a budu se snažit sem více psát. :) Jsem moc ráda za Vaši stálou přízeň a návštěvnost! Děláte mi velkou radost! :) 

Nebojte se, že bych chtěla s blogem končit, v žádném případě! Brzy o mně znovu uslyšíte! 
Mějte se krásně, přeji krásný začátek adventu a prosinec bez nákupních shonů.
Vaše Corculum♥


5 komentářů:

  1. To muselo být úžasné! :-))) Já jsem maturovala letos na jaře a myslím, že se vůbec nemusíš stresovat ;))) Akorát tedy koukám, že jste měli maturiťák tam brzy! :-))

    Skills of Art

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsme v okolí jedni z prvních, vždycky se všichni diví. :D:) Tak to děkuji, za uklidnění :), snad sem jednou budu moct napsat o složení zkoušky. O:) rozhodně jestli odmaturuji podle vlastních představ, upeču na oslavu něco velkolepého! :D

      Vymazat
  2. Moc krásný catering. Já jsem maturovala před dvěma lety a ani jsem se nijak nestresovala a naštěstí to dopadlo dobře :) Zvu tě na svou GA na www.beautypusinka.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

Mnohokrát děkuji za každý Váš komentář. ♥ Mějte se krásně!

Follow

❤️ Čtenáři blogu: