Recenzuju! + 3 valentýnské dárky


     S eshopem Bavimevarit.cz, se kterým dlouhodobě a ráda spolupracuji, bych Vám chtěla ukázat výrobek značky Terre étoileé: pekáč v pepřové barvě! Závěrem jsem také doplnila recenzi o tři tipy na valentýnský dárek. :)


     Ačkoliv snad každého jedlíka ihned po pohledu na pekáč napadnou lasagně (Na ty určitě přijde řada také!), nehodí se jen pro teplou kuchyni. Lze využít i v té studené, například na tiramisu, raw deserty a zmrzliny. Vydrží teploty až -20 °C, takže si nemusíte brát servítky a umístit ho na delší dobu i do mrazáku...

Abych ho pro recenzi co nejlépe vyzkoušela, upekla jsem nejprve ovesné flapjacky a následně žitno-pšeničný staročeský chléb.  V obou případech dopadl na výbornou!

Flapjacky v pekáčku byly první zkouškou!
Je veliký tak akorát, abych ho mohla používat v naší mini-troubě na koleji, z čehož mám ohromnou radost! Na délku i šířku má 20 cm a po bocích dva šikovné úchyty. Po vyjmutí z trouby držadla vychladnou na rozdíl od zbytku poměrně rychle a tak lze s zapékací mísou manipulovat bez obav. To považuji spolu se snadnou údržbou a jednoduchým designem za hlavní pozitiva.




Použití v mikrovlnné troubě: ANO
Použití v myčce: ANO
Použití v mrazáku: ANO
Odolnost proti poškrábání: ANO
Udržuje jídlo teplé: ANO
Produkt EU: ANO - Francie
Barevné varianty: limetová, rudá, bílá matná, pepřová, oranžová, béžová

Odkaz: ZDE
Cena: 459,-
Jak si můžete všimnout, reálná pepřová barva se od té na fotografii u produktu o odstín liší, ale to nám nevadí. I přes toto negativum je ozdobou kuchyně!

#Valentines Day Tips
Eshop Bavíměvařit.cz Vám mohu doporučit na základě naší dlouhé spolupráce a vlastních zkušeností. Z jejich široké palety nabízených výrobků jsem vybrala tři, které se podle mě hodí jako perfektní dárek ženě k Valentýnu/ výročí/ narozeninám/ jen tak!



Znáte Bavimevarit.cz nebo značku Terre étoileé? A plánujete slavit Valentýna, nebo bojkotujete americké svátky stejně jako My? 

Doufám, že se Vám dnešní recenze líbila. Mějte se krásně a něco pro to udělejte!
Vaše Štěpánka.

Follow on Bloglovin

2 komentáře:

Mnohokrát děkuji za každý Váš komentář. ♥ Mějte se krásně!

Follow

❤️ Čtenáři blogu: