Tipy na svatební dary | 2021-2022

Možná Vás výběr svatebního daru čeká, možná jen hledáte inspiraci na to "co si přát". Do které kategorie patříte? A jaké dary by Vám udělaly radost? 
Svatba je pro někoho velká společenská událost a vedle outfitu je vhodné se zamyslet i nad darem pro nevěstu a ženicha. Stále platí, že nejlepším darem jsou pro většinu párů peníze. Pokud k nim ale chcete něco malého přidat, určitě se nebudou zlobit. 



5+ tipů na svatební dary (mimo peněz), které by nám udělali radost:


1. Zájezd, zážitek nebo voucher na cestování
Nemusí to být zrovna Maledivy nebo Srí Lanka... Cestování po Evropě nestojí svět. Letenky na víkend v Římě/Neapoli/Paříži atd. pořídíte na slevových portálech do 1000 Koruny. Jen je vhodné se předem zeptat novomanželů.

Pro nás cestovatele je nejlepším dárkem další dobrodržství. My a Srí Lanka


2. Sbírka rodinných receptů, fotografií a detailně vypracovaný rodokmen
Svatba je hlavně o rodině a jejích tradicích. Možná si Vaše prababička vedla ručně psanou kuchařku nebo Vás baví hledání ve starých archivech? Já bych o něco takového rozhodně stála... A i kdyby nešlo o sbírku vlastních receptů, každá starodávná tištěná kuchařka s dobovými větami o "správné hospodyni" je vtipný retro dárek pro novomanželé.


3.  Lahev kvalitního alkoholu
Uzrálá whisky nebo karibský rum urazí snad jen přísného abstinenta. I ten ale občas hostí doma návštěvu s novinou, u které je dobré nalít si něco ostřejšího. Lahev do zásoby se vždycky hodí - minimálně rum a Amaretto na pečení.


4. Partnerské trenýrky a tématické ponožky pro radost 
Půjdete na svatbu někomu s vtipným příjmením, přezdívkou nebo hobby? My jsme novomanželům Papouškovým ve spolupráci s eshopem se spodním prádlem Trenýrkárna.cz pořídili 100% bavlněné české trenýrky od značky Elka Underwear. K dostání jsou zde stejné vzory trenýrek pro pár a pro děti. Od stejné značky mám doma již dvoje a jsou skvělé na doma a na spaní.

Spolupráce s Trenyrkarna.cz



5. Originál s duší do nového domova
Po chvíli se omrzí otřepané kousky s nápisy "Mr&Mrs" a MADE IN CHINA. Když se dáte do hledání, najdete spoustu kvalitních kousků pro novomanželé např. na Fler - obrázky a grafiky, českou keramiku, sklo, gratulace a cedulky. Stačí se jen podívat. Obrázek, květiny a další doplňky udělají z prázdného pokoje novomanželů pravý domov. 

Krásná pařížanka A4, Fler, ŠB©



Jaké dárky by udělaly radost Vám?
Co originálního jste dostali/darovali?

Š.

4 komentáře:

  1. Skvělé tipy, sama jsem už podobný článek na blogu psala :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, to se ráda podívám, jestli jsme se v něčem shodly. :)

      Vymazat
  2. Já teď byla kamarádce na svatbě a o prázdninách i tetě. Já se držím při zemi a vždy daruji korunky. Přijde mi to jako nejlepší varianta :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě souhlasím. Peníze jsou nejlepší varianta. Ale když jdu na svatbu sourozenci nebo nejlepší kamarádce, chci jim mimo obálky věnovat taky něco na památku od srdce. :)

      Vymazat

Mnohokrát děkuji za každý Váš komentář. ♥ Mějte se krásně!

Follow

❤️ Čtenáři blogu: