Děkuji 200!

Dobrý večer čtenáři a čtenářky,
tentokrát to znovu nebude klasický článek. Chci vám totiž poděkovat! A za co? Nejen za komentáře, nejen za vaši podporu a milá slova, ale i za to, že je vás tu se mnou dnes rovných 200! Na toto číslo jsem si před dvěma lety, kdy jsem začínala psát, rozhodně nevěřila. O to víc se snažím dávat si s připravováním článků větší práci a promýšlím každé slovo. A je mi trapně, když čtu svoje starší slohy. Nechci Vás zklamat a budu mimo inovací samozřejmě pokračovat v načatých úkolech! Čeká nás ještě spousta dobrého jídla, dezertů, kávy, zábavy a taky více "mě". Protože včera nebyl konec světa, jak by si to někteří přáli, pokračujeme dál a stejným tempem.

Před časem jsem na facebooku pátrala, po tričku s nápisem "I work hard, so my cat can live a better life". Sehnat se mi ho sice nepovedlo, ovšem skvěle mi posloužilo jako inspirace! Jen tak pro radost jsem si vyzdobila poslední plátěnou tašku. :)




Nejlepším způsobem, jak Vám poděkovat je dárek! Nezapomeňte, že máte možnost v aktuální giveaway s Bavimevarit.cz vyhrát filtrační koncici Brita se třemi náplněmi zdarma a dva lístky na Gastro & Hotel!

Všechny články Corcula můžete mít pěkně po ruce také na Facebooku a denní dávku inspirace nasajte třeba z Instagramu. :)

Mějte se krásně a něco pro to udělejte!
<3

Follow on Bloglovin

3 komentáře:

  1. Máš pěkný blog a tolik skvělého jídla, co tady vídám. Nádhera. Gratuluji a přeji o mnoho více čtenářů. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. Máš skvělý blog, zasloužíš si to! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Děkuju moc, kéž by to byla pravda! :) <3

    OdpovědětVymazat

Mnohokrát děkuji za každý Váš komentář. ♥ Mějte se krásně!

Follow

❤️ Čtenáři blogu: