15denní blog maraton - přidáš se?

Zdravím vás u dnešního článku.

Jestli píšete delší dobu svůj vlastní blog, můj příběh určitě znáte na vlastní kůži.

Je to už několik let, co jsem si dny plánovala jen podle sebe. Založila jsem si blog a pracovala na jeho zdokonalení. Měla jsem spoustu času přemýšlet o nových receptech, postovala takřka denně na Instagram a o jídle se mi i zdálo. Tenkrát Corculum zažívalo zlaté časy!

Dlouholetí čtenáři jistě zaznamenali tu postupnou proměnu. Najednou jsem měla stále více práce, místo domácího vaření jsem začala obědvat v jídelně, blog jsem zanedbávala a nové recepty se postupně přestaly objevovat.  Přišlo to pozvolna a najednou jsem už vůbec nevěděla, o čem bych měla psát. Mám snad dělat opulentní večeře, které kvůli špatnému světlu stejně nedokážu dobře vyfotit? A dá se vůbec změnit po těch letech hlavní náplň Corcula?

A tak jsem svou energii přesměrovala na svůj obchůdek na Fléru (na který Vás srdečně zvu), Instagram jsem přestala aktivně používat a vymlouvala jsem se. Jenže tohle blogování mi začalo ohromně chybět.

A proto vyhlašuji 15 denní maraton: 15 dní = 15 nových článků na Corculu

Přidej se se svým blogem taky!


Pusťme se do toho naplno znovu.

Pro začátek jsem si tak vymyslela pár novinek - inspiraci z mého jídelníčku, další pokračování #foodporn inspirace a tipy na úsporná levnější zdravá jídla. Navíc bych ráda pozvolna začala zařazovat i YouTube! Dlouhodobě mě oslovuje formát vlogů o zdravém denním stravování. Z českých youtuberek se jim věnuje například Katy Blažčíková. Jestli ji znáte, určitě mi dejte vědět dolů do komentářů. Pokusím se vám tak natočit jeden pilotní den v mojí kuchyni - od snídaně až po večeři.



Tak zítra startujeme, už se moc těším!
Na viděnou,
Vaše Štěpánka 💕

2 komentáře:

  1. Ať se ti to podaří 😉 Já už měsíc rekonstruuji byt, takže zanedbavam vsechno 🙈

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Článek o rekonstrukci před a po si pak moc ráda přečtu. Ať se všechno povede a žádný stres! :) Měj se hezky a díky, Š

      Vymazat

Mnohokrát děkuji za každý Váš komentář. ♥ Mějte se krásně!

Follow

❤️ Čtenáři blogu: