Je oranžová dostatečně unisex?

Zápisník z Chorvatska 


Piju ledovou limonádu a cítím, jak se to malému ani trochu nelíbí. Vrtí sebou a dává mi tím najevo, ať si raději příště ten led odpustím. Teď ho v bříšku pěkně otravuju. 



Původně nám oznámili, že to bude holčička. Připravovali jsme se na příchod naší "Emmy" měsíc a půl, nakoupila jsem růžová bodýčka do porodnice, domluvila si zapůjčení oblečení od svojí sestry a s manželem jsme si zajeli pro cihlově oranžový kočár. "Teď už to musí být holčička," říkala nám babička. Na druhém screeningu už to bylo jasné.  Nožičky rozkročmo a mezi nimi naprosto nestoudně odhalený "klenot". Ten náš kluk je se sebou spokojený! A my s ním taky. 

Chorvatsko je jeho třetí dovolená u moře a zvládáme ji spolu skvěle. Byla jsem sice na vážkách, jestli se sem vydat ve třetím trimestru, ale můj doktor byl jasně pro. Sluníčko Vám udělá dobře, nestresujte se a dovolenou nerušte. Doktor podle mého gusta.

Kdybych byla věřící, napsala bych "Bože, dej ať to spolu všechno zvládneme". Takhle říkám jen: Dáme to a bude to ještě lepší než kdy dřív!

Prosím.

4 komentáře:

  1. A z holčičky se vyklubal kluk ♥ Moc gratuluji a dovolenou si užijte na maximum :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Jéé to je krásné! Oranžová je taková neutrální :) Snad jste si dovolenou pořádně užili!

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat

Mnohokrát děkuji za každý Váš komentář. ♥ Mějte se krásně!

Follow

❤️ Čtenáři blogu: