Zdravím vás u dnešního receptu!
Na cca 20 kuliček budeme potřebovat:
Nejdříve si nameleme ořechy a vločky. Vše nasypeme do mísy, přidáme protein a dobře promícháme.
Datle vypeckujeme a nakrájíme na malé kousky. Pokud máme rozinky veliké, doporučuji je také pokrájet.
K suché směsi přidáme datle, rozinky, tvaroh, vodu a vypracujeme polo-sypké těsto. Z něj tvarujeme malé kuličky, které dáme na 10 minut ztuhnout do mrazáku.
Čokoládu si nalámeme na kousky do malé misky, přilijeme vodu a kokosový tuk. Vložíme do mikrovlnné trouby na 30 sekund (max výkon). Dobře promícháme, dáme ještě na 15-20 sekund zahřívat a pak v rozpuštěné čokoládě obalujeme z poloviny kuličky.
**Můžeme část s čokoládou posypat rozdrcenými ořechy.
Cukroví dáme vychladit do mrazáku a poté skladujeme v lednici. Nebýt toho, jak jsou dobré, vydržely by tu několik týdnů... Dobrou chuť!
Mohlo by Vás také zaujmout:
Lískooříškové máso s mořskou solí, Bloody brownie s červenou řepou a další recepty.
Mockrát děkuji za podporu a budu se těšit příště, Vaše Štěpánka 💕
Na cca 20 kuliček budeme potřebovat:
- 4 odměrky oblíbených ořechů (já použila mandle a vlašské)
- 1,5 odměrky proteinu (vanilka apod.)
- 1,5 odměrky vloček
- 8 datlí
- 20 g rozinek
- 3 lžíce nízkotučného tvarohu
- 2 lžíce vody
- 50 g 70% čokolády
- 1 lžíce vody
- 1 lžíce kokosového tuku
Nejdříve si nameleme ořechy a vločky. Vše nasypeme do mísy, přidáme protein a dobře promícháme.
Datle vypeckujeme a nakrájíme na malé kousky. Pokud máme rozinky veliké, doporučuji je také pokrájet.
K suché směsi přidáme datle, rozinky, tvaroh, vodu a vypracujeme polo-sypké těsto. Z něj tvarujeme malé kuličky, které dáme na 10 minut ztuhnout do mrazáku.
Čokoládu si nalámeme na kousky do malé misky, přilijeme vodu a kokosový tuk. Vložíme do mikrovlnné trouby na 30 sekund (max výkon). Dobře promícháme, dáme ještě na 15-20 sekund zahřívat a pak v rozpuštěné čokoládě obalujeme z poloviny kuličky.
**Můžeme část s čokoládou posypat rozdrcenými ořechy.
Cukroví dáme vychladit do mrazáku a poté skladujeme v lednici. Nebýt toho, jak jsou dobré, vydržely by tu několik týdnů... Dobrou chuť!
Mohlo by Vás také zaujmout:
Lískooříškové máso s mořskou solí, Bloody brownie s červenou řepou a další recepty.
Mockrát děkuji za podporu a budu se těšit příště, Vaše Štěpánka 💕
Vypadají výborně. Hned bych ochutnala. :-)
OdpovědětVymazatPovídání nejen o kosmetice
mňam tak tie by som si dala vyzerjú super
OdpovědětVymazat