Oceán u nás doma

Stihli jste využít slevu pro čtenáře z minulého článku? Jestli ne, nemusíte být smutní. Od 3. srpna do 3.září mám pro vás další slevový kód na všechny plakáty se slevou 50%! Stačí zadat kód:  STTB50. Nevztahuje se na plakáty z kategorie Kolekce umělců.
Tentokrát jsem Vám chtěla ukázat podmořsky laděnou výzdobu našeho obývacího pokoje. Protože není moc velký, zvolili jsme poměrně malou rozkládací pohovku (Jysk), pod něj abstraktní koberec a vedle praktický malý konferenční stolek z IKEA. Na posterstore.cz jsem vybrala plakáty, které se barevně hodí ke koberci s názvy: ocas velryby, tajemství žraloka, ta pravá vlna. Velryba zatím putovala mezi knihovny a "pravá vlna" nad pohovku. Pro nás vodní nadšence a milovníky všeho živého je to naprosto dokonalé téma. 

Co myslíte, hodí se nám do bytu?

K plakátům jsem koupila také bílý rámeček (největší) s paspartou. Ta má otvory, do kterých se hodí velké (50x70 cm) i menší (40x50 cm) postery. Místo pro poster "tajemství žraloka" teprve hledám, kam byste ho umístili vy?










Děkuji www.posterstore.cz za spolupráci.
Š.

3 komentáře:

  1. Máš to hezky sladěné. Nešly by nad tu pohovku plakáty oba?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. K pohovce ještě budeme pořizovat další nábytek, takže zatím necháváme pouze jedno místo na obraz. Jinak by to určitě šlo! Díky za tip, hezký zbytek dne.

      Vymazat
  2. Ty plakáty jsou fakt super. :) Taky jsme nedávno investovali do bytového designu a vybavili si byt různými blbinkami z Ikey a různých podobných obchodů. Oba dva jsme s manželem velkými fanoušky skandinávského designu, minimalismu a kombinace moderních prostorů a přírody, tak se nám to hodně líbí. Jen je škoda, že je to všechno tak drahé. :((

    OdpovědětVymazat

Mnohokrát děkuji za každý Váš komentář. ♥ Mějte se krásně!

Follow

❤️ Čtenáři blogu: