Deník jedné Breakfast_maniačky

Znáte definici breakfast-maniaka v posledním stádiu (BM)? Vstává brzy a rovnou míří do oblíbené kuchyně. Nabytý energií jako laňka přeskakuje od lednice ke sporáku.V lepším případě práská hrnci při přípravě ovesné kaše. Hůř v 6 ráno zní zvuk smoothie makeru nebo cinkot mikrovlnky ohlašující připravený mugcake. Né, není to lehké s někým takovým bydlet. Ovšem (pokud nejste cholerický anorektik) existuje na soužití s ním spolehlivé řešení k všeobecné spokojenosti. Zkuste jednou s BM posnídat. Tato nemoc je vysoce nakažlivá! Nově hlásí dvaceti procentní úspěšnost nákazy průzkumy vedené na internetu. Údajně by každý pátý z vás měl po přečtení toho článku a prozkoumání přiložených fotografií propadnout nejhlubšímu stádiu. (Upozorňuji, že jste se právě stali účastníky mého experimentu.)





Začaly se u vás objevovat příznaky? Napište mi do komentářů, která ze snídaní se vám líbila nejvíc a nebojte se zeptat na přesný recept. Ačkoli se všechny dají na blogu najít, ráda Vám ušetřím čas. 
Mějte se krásně a něco pro to udělejte, 
Vaše Štěpánka 💕

9 komentářů:

  1. Nejvíc se mi líbí kaše číslo 1 a poté koláč se švetskami? blumami? :D Miluju snídaně, ale vstávat kvůli nim ve 3, ne děkuji :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Potkala jsem slečnu, která vstávala ve 4 ráno, aby v neděli celá rodina měla k snídani čerstvé croisanty! Tak špatně na tom zatím nejsem. :D Můj ideál je vstát v 7 a snídat o půl 8. :) A měla jsi pravdu, jde o švestky! :)) Díky!

      Vymazat
  2. Krása :) mě vždycky fotky snídaní dostanou z postele, haha :)
    V.

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem vyloženě snídaňový tip. Většinou si snídani připravím večer, protože střídám buď vločky naložené přes noc, nebo granolu s jogurtem anebo chia pudink :-) O víkendu si pak klidně udělám nějaké dobré lívance... Hezké dny, Alča

    OdpovědětVymazat
  4. Jednodušší otázka by byla, která snídaně nezaujala :-) no, vlastně je to jedno, protože mně se líbí všechny.
    Podzimní Giveaway

    OdpovědětVymazat
  5. Jsem líná. A hlavně po ránu. Proto doufám, že si najdu kluka s tvým talentem a tohle mi bude každý ráno tvořit. Dokonalost.
    Prolhaná Mrcha

    OdpovědětVymazat
  6. Úplně si přeju, aby už zase bylo ráno... snídaně je moje nejoblíbenější jídlo dne a tady všechno vypadá moc krásně... mňam.

    OdpovědětVymazat
  7. Přiznávám se, že i já jsem takový breakfast maniak. Bez snídaně si neumím představit den. Je to moje nejoblíbenější jídlo dne :) Proto si víkendy užívám dlouhou snídání :)

    Modrá kočka

    OdpovědětVymazat

Mnohokrát děkuji za každý Váš komentář. ♥ Mějte se krásně!

Follow

❤️ Čtenáři blogu: