#Diary - Můj blog je plný exkrementů

Tak si tu tak sedím, píši články o zdravém jídle a u toho do sebe láduji mléčnou čokoládu s kokosem. Naštěstí tu mám pomoc, která se postará, abych to celé nespořádala sama. :D

Nedávno jsem zahlédla velice vtipnou fotku, která si bere na paškál nás všechny - "foodmaniaky". Zde jest: 


Můj blog je vlastně plný exkrementů! :D Za ty dva roky, co jsem tu s Vámi (a velice ráda:)!) se mi Corculum dostal pod kůži. Přistihla jsem se, jak u snídaně přemýšlím, zda si naservírovat jogurt s banánem a müsli do bílé misky, aby na fotce lépe vynikly. Deformovaný je mozek foodblogerky. Kupříkladu najednou ráda myji nádobí, všechno fotím a nonstop přemýšlím o čem bude další článek. Získala jsem spoustu zkušeností a troufám si říct i nové přátelé... :)

Velice mě těší, že se naše skupinka pozvolna zvětšuje. :) Každým komentářem mi děláte ohromnou radost a já vás za to chci odměnit! O Giveaway uvažuji delší dobu. Zatím jsem se zcela nerozhodla, jaký dáreček by byl nejvhodnější a potěšil by nejvíce. Líbilo by se vám soutěžit o malou kosmetickou taštičku/ peněženku mé vlastní výroby? :) Dále uvažuji o nové silikonové formě tvaru sněhuláka, jenže... Tematicky do srpna jaksi nezapadá. K obojímu bych přidala další malé drobnosti. :) Pomozte mi v Sofiině volbě hlasem v anketě a v komentářích, prosííííím.

Nelekejte se, ale... Protože bude brzy škola, má aktivita nebude taková jako ta prázdninová. Mám to ráda, jenže budu muset 24 hodin denně myslet na učení. To jsem si to zapřeháněla... :D Beru zpět. Na učení hodlám věnovat maximálně 12 hodin denně a na blog si jistě ve zbytku čas najdu. :) Jíst se přeci musí a mohu se vymlouvat na tréning na slohovou práci! S diářem a větší organizací se vše zvládne! :)
Jak pokračují moje přípravy.. Přečetla jsem už 16 z 20 knih z maturitního seznamu a právě teď mám rozečtené: Obsluhoval jsem anglického krále. Hrabal má štěstí, že je mrtvý. Jak může někdo tak příšerně znásilňovat psanou češtinu? Zbývá mi se pouze modlit, abych k rozboru nedostala jednu z jeho nekonečných souvětí.

...
Mějte se krásně a zapomeňte na starosti. :)


TAŠTIČKA nebo SILIKONOVÁ FORMA NA PEČENÍ???
Také si FOTÍTE každičký "BEFORESHIT"?

4 komentáře:

  1. Já jsem pro taštičku! :) Jídlo si moc nefotím, neumím vařit. :D
    http://slawarehouse.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Super! :) Díky za hlas :) Zatím je to jedna, jedna, tak uvidíme, jak se to vyvine. :D

      Vymazat
  2. Taštička je fakt dobrá :)
    Na mém blogu je soutěž o bělící pásky na zuby, takže pokud ses nezapojila ještě, budu moc ráda za tvojí účast.:))) Blog ϐook of ϐeauty

    OdpovědětVymazat

Mnohokrát děkuji za každý Váš komentář. ♥ Mějte se krásně!

Follow

❤️ Čtenáři blogu: