Recenze | Eshop Bavíměvařit.cz

        Každý druhý den se setkávám s recenzemi na kosmetiku, sem tam eshop s oblečením, ale zatím ani stopy po něčem pro zapálené kuchaře. Nestává se sice tak často, že bychom si zařizovali novou kuchyň, potřebovali nový servis a hrnce. Kam se ovšem obrátit při hledání ideálního dárku pro sebe a své blízké, kteří si v této oblasti libují? Uspokojit některé gurmety je opravdu náročné! Když přišla nabídka od firmy Bavíměvařit.cz nemohla jsem jinak než souhlasit. :) Pokusila jsem se otestovat jejich zapékací mísu a služby obecně, z čehož jsem získala i cenné další zkušenosti. Snad se Vám má recenze bude líbit a využijete ji. :) Jak jsem byla spokojená? Podívejte se sami!

        Na eshopu bylo vybrat si jednu věc velmi obtížné. Líbilo se mi tam snad všechno. Pro inspiraci jsem dala dohromady malý wishlist, který může posloužit Vám jako inspirace. Stále mi v kuchyni chybí nože na sýr i další libovosti jako etažér a jogurtovač. Máte ho doma? S myšlenkou vyrábět si vlastní bílý jogurt si stále pouze pohrávám.Stejně tak mi ve "výbavě" chybí forma na mini muffiny. Ve své nejoblíbenější kuchařce zaměřené pouze na tento druh pečiva mám několik receptů speciálně na tyto drobečky.  Už se těším, až je budu moct konečně vyzkoušet!


          Ač byl výběr těžký, nakonec jsme se dohodli na vyzkoušení zapékací oválné mísy značky Maxwell&Williams. Balíček byl opravdu velmi precizně zabalený a dorazil mi během několika dní prostřednictvím spediční společnosti GLS, ovšem lze využít i České pošty. Pro Pražany je zde i možnost rozvozu po celém městě včetně víkendů a osobní odběr.



         Velmi se mi zalíbila díky červeno-černém designu a ideální rodinné velikosti. Bohatě vystačí pro čtyřčlennou domácnost, jako je ta naše. Po bocích má krásný "ombre" efekt a dva šikovné úchyty. Nakonec se v akci předvedla na výbornou a ještě prázdnou položenou na keramické desce mi ji obdivovala večerní návštěva. Na zkoušku jsme v ní ve čtvrtek upekli slaný sýrový koláč s ořechovým olejem. Upekl se rovnoměrně, stačilo boky a dno vymazat tenoučkou vrstvou másla a těsto se nijak nepřipékalo... Stejně jako mnoho dalších věcí je tato zapékací mísa aktuálně ve slevě na webu. No není nádherná? :)



        Orientace na eshopu je snadná. Nabízí v několika kategoriích velmi široký sortiment. Můžete si zde koupit veškeré vybavení od elektrických spotřebičů a grilů po sklenice a servírovací sety.


       Napravo v horní liště si také lze povšimnout sekce "Recepty na vaření", kde najdeme několik základních kategorií. Snad jen "domácí výrova" by nás mohla zmást. :D Ovšem v ní jsem nalezla ty nejlákavější recepty, jako např. Creme Brulee, Guacamole a Pečená krkovice napíchaná česnekem a bylinkami!

        Celkově jsem byla s Bavimevarit.cz velmi spokojená. Dala bych 5 hvězd z 5ti. Péct v téhle keramické krásce je jedna radost. Zítra v ní vyzkouším další dobrůtku, zapékané nové brambory se zeleninou a parmazánem. Rozhodně dám vědět! A jestli jste zvědaví na recept na můj slaný sýrový koláč, v některém z příštích článků se mu rozhodně budu věnovat. :) 

        Doufám, že budete s www.bavimevarit.cz stejně spokojení. :)

        Máte s tímto obchodem zkušenosti? A byla Vám má recenze přínosem? Budu vděčná za odezvu! :) Mějte se krásně a užijte si léta! 

Follow on Bloglovin

6 komentářů:

  1. Máš naprostou pravdu, recenze na nádobí jsem ještě neviděla. :)
    Jinak já naprosto miluji nejrůznější serepetičky do kuchyně, ať už to jsou kráječe, struhadla, formičky, vykrajovátka apod. :)
    http://slawarehouse.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsi moje spřízněná duše! :) Když objevím formičku ve tvaru, který ještě nemám, celá rozkvetu. :) Minule jsem takhle nechala v domácích potřebách netopýra a druhý den už byl vyprodaný. O.o :D :/

      Vymazat
  2. To máš pravdu, že tohle se nevidí jen tak na každém blogu.:) Ale je to super určitě dělej víc takových článků:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Opravdu je to zvláštní, originální, ale především užitečné. Já nevěděla, co koupit mámě a na webu jsem si hned vybrala chladič na víno. Na rozdíl od ní nejsem žáden skvělý kuchtík, ale snažím se k tomu najít cestu. Především zbožňuju vybavovat kuchyni, takže si to jde ruku v ruce. A kdybych mohla, tak to tam vykoupím celé. ))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mockrát děkuji, za krásný komentář! Trochu sem se bála, aby někomu nevadila ta reklama jednomu jedinému eshopu. Mám radost, že to vidíte všichni pozitivně! :) Vybrala jsi krásný dárek, maminka bude jistě nadšená.. :))

      Vymazat

Mnohokrát děkuji za každý Váš komentář. ♥ Mějte se krásně!

Follow

❤️ Čtenáři blogu: