4 | Moje domácí VEGE

Krásné ráno, přátelé!
Sešlo se mi konečně dost fotek, abych mohla přispět dalším inspirativním článkem s vegetariánskými pochoutkami. Doufám, že se budou líbit. :)
Jsem "snídaňový typ", což krásně uvidíte, když si spočítáte, kolik je v dnešním článku snídaní. Ve skutečnosti jich mám nafocených mnohem víc... Ale to už by byla moc velká nuda! 

Jaké je to na koleji? Už jsme si celkem zvykli. Jediné, co mi tu přijde zvláštní, jsou stále se sprchující spolubydlící. Ráno, odpoledne, večer...Začínám se bát, aby se nám nerozmočili. Člověk si ale zvykne na všechno. Dnes už automaticky po příjezdu do Prahy hledám keř, který bych mohla oškubat, a přinést větvičku našim strašilkám. Chováme je ve velké zavařovačce na kyselé okurky na skříni. Asi taky přijdu okolním chodcům podivná. 
Na jídle si ale dáváme záležet. Bohužel spousta potravin stále obsahuje palmový tuk. Nejvíc mě to mrzí u ovesného flapjacku, který jsem si ráda nosila jako svačinku do školy. Nezbývá než sehnat recept a péct si vlastní! :)















Poslední fotografii jsem věnovala veganským pochoutkám bez PO od české značky Lifefood. Jsou opravdu fotogenické. <3

Kdyby Vás zajímaly přesné recepty, stačí říct. Většinou jde ale o nadmíru jednoduché vaření typu nakrájet-smíchat. Budu ráda, když mi napíšete, co se Vám líbilo nejvíce. :)

Mějte se krásně a něco pro to udělejte! 
Š.

Follow on Bloglovin

1 komentář:

Mnohokrát děkuji za každý Váš komentář. ♥ Mějte se krásně!

Follow

❤️ Čtenáři blogu: