Tip - Dekorovací pero



Dostala se mi do rukou jedna šikovná věcička: bílé decor pen - dá se říci, bílý lihový fix. Nebyla bych to já, kdybych ho hned nevyzkoušela! Zbavila jsem zelenou lahev od vína etiket a lepidla a vytvořila si z ní stojánek na náramky. 


Takže pokud vás nápad na stojánek také chytl, vyprázdněte láhev od vína (dnešní krásný nedělní večer k tomu vybízí), dejte ji na pár minut do vodní lázně a následně odstraňte mokrou etiketu. Zdobíme podle nálady a vkusu. ☺

Má sbírka lahviček

A kde sehnat toto pero? Nechci dělat reklamu, ale nenašla jsem nic výhodnějšího. Nejlepší je, koupit si je v sadě rovnou od výrobce, centropen. ☺Dá se s ním psát na všechno možné - sklo, plast, papír, dřevo,... Pro kutily ideální!

Dílo č. 1
Také jsem si vyzdobila penál... dílo č. 2
 Máte toto pero doma také? A co jste si s ním zkrášlili? Já rozhodně nezůstanu jen u penálu a lahve...! Můžete se těšit na další tipy, jak si díky němu vylepšit domov. 
Mějte se krásně, vaše Corculum♥

5 komentářů:

  1. Páni skvělý:) taky to někdy zkusím (y) Děkuju za tip :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není vůbec zač :) to já děkuju.. :) hodně štěstí s tvořením!:))

      Vymazat
  2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  3. Ty jo, to je super!! :) Určitě si to pořídím!!! Mám ráda takovéhle tvořící věci, takže tohle prostě nemůžu nevyzkoušet! :D Bezva nápad, děkuju za skvělý tip!! :)

    OdpovědětVymazat

Mnohokrát děkuji za každý Váš komentář. ♥ Mějte se krásně!

Follow

❤️ Čtenáři blogu: